Opleidingen

thQUXO3D9G

Stel, er ligt iemand op de grond. Deze persoon heeft zijn ogen dicht en reageert niet op uw aanspreken. Dit slachtoffer:

a) is flauwgevallen?
b) is bewusteloos?
c) heeft een ademstilstand?

Basiscursus

Tijdens de basiscursus leert u, onder andere, het verschil tussen de letsels uit de vraag hierboven en de eerste hulp die daarbij hoort. Dit gebeurt in 8 lesavonden, waarna u een examen krijgt op de 9e avond. Examinatoren van het Oranje Kruis nemen dit examen af. Het leren reanimeren en bedienen van een AED (automatische externe defibrillator) maakt onderdeel uit van de cursus.

Lesmaterialen

Een gecertificeerde docent geeft de cursus met hulp van een lotus (landelijk opleiding tot uitbeelden van slachtoffers). U ontvangt een Oranje Kruis lesboek en voor lesmateriaal wordt gezorgd.

Locatie en tijd

De lesavonden worden gehouden van 19.00 uur tot 22.00 uur. De locatie waar wij de lessen verzorgen is de Theaterzaal van de Bibliotheek Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG RIJSWIJK. De bibliotheek ligt naast het NS Station Rijswijk en een openbaar vervoer knooppunt. De bussen 22 en 23 alsmede de streekbus 30 stoppen hier evenals tram lijn 17.

Data

De laatste opleiding is gestart op 23 januari 2020. De eerstvolgende opleiding is nog niet bekend. Zodra de data bekend zijn komen ze op onze website te staan. Opgeven kan alvast via het inschrijfformulier. Een geldig EHBO diploma staat altijd goed op je cv, dus geef je snel op!

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 250,00 als u een particulier bent en zelf betaalt. Wordt de opleiding betaald door uw werkgever dan bedragen de kosten € 325,00. Wij hanteren twee tarieven om de opleiding voor de particulier zo betaalbaar mogelijk te houden.

Vergoeding

Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook deze lessen, kijk hiervoor op de website zorgwijzer. Of via deze link http://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/ehbo-cursussen.aspx?refer=adwordszorg2020-dsa03&gclid=Cj0KCQjw1qL6BRCmARIsADV9Jtaniu_GgO8shgxsZhMIXuJ5ECTvnxkOBfYOhXSWjroWCSSV3ihMobIaArHWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Ga naar het inschrijfformulier раскрутка продвижение сайтовproxy для телеграммскачать вк на трешбоксеМеланомаdeepest freshwater lakes in the worldsunnic.xyz