Vervolgcursussen

Agenda en lesschema seizoen 2019-2020

Vervolgcursus

Als u een basiscursus EHBO heeft gedaan wilt u graag het diploma geldig houden. Om het diploma geldig te houden, volgt u elk jaar herhalingslessen. Bij onze vereniging kunt u deze lessen volgen. Het maakt dan niet uit waar u de opleiding heeft gedaan.

Verloop herhalingslessen

Het cursusjaar loopt van september tot ongeveer april. In die tijd volgt u 6 lessen. Deze vinden meestal plaats in september, oktober, november, januari en februari. In maart of april is er dan nog een inhaalles, mocht u lessen gemist hebben. De Algemene Vergadering is ook verplicht, ook die is meestal in maart of april.
Optioneel kunt u een extra les over EHBO aan kinderen volgen. Deze les maakt geen onderdeel uit van de verplichte avonden!
Bekijk hier het rooster van het seizoen 2019-2020.

Locatie en tijd

De meeste herhalingslessen zijn van 20.00 tot 22.00 uur. De 1e en de 6e les kennen soms een afwijkende starttijd. Dit leest u in de uitnodiging van het seizoen.
Alle herhalingslessen vinden plaats in de Theaterzaal van de Bibliotheek Rijswijk, Generaal Eisenhowerplein 101, 2288 AG RIJSWIJK. De bibliotheek ligt naast het NS Station Rijswijk. De stadsbussen 22 en 23 en streekbus 30 stoppen. Dit geldt ook voor tramlijn 17.

Data

In de zomerperiode krijgt u de uitnodiging met het rooster van het seizoen voor dat cursusjaar. In de begeleidende nieuwsbrief staat ook wat u moet doen als u een keer de les niet in uw eigen groep kunt volgen. De data komen niet meer op de site te staan, om te zorgen dat de groepen niet te groot worden. Mocht u de uitnodiging niet gekregen hebben, neem dan contact met ons op.
De inhaalles voor seizoen 2019/2020 is op woensdag 15 april 2020.

Competenties

Het blijkt dat afgelopen jaren leden één of meerdere lessen missen per seizoen, veelal met een logische reden. Als u een aantal lessen mist, kan het zijn dat u een extra competentietoets van € 50,- moet doen.
Het Oranje Kruis wil graag dat wij de competentie van de leden waarborgen. Het Oranje Kruis wil dit ook kunnen controleren, dit kunnen ze onder andere doen door onze leden-aanwezigheidsadministratie te controleren en door één van onze lessen bij te wonen.

Kosten

Alleen als u een geldig diploma heeft, kunt u de lessen bij ons volgen. Uiteraard verwelkomen wij ook mensen die niet bij ons het diploma haalden voor onze vervolglessen. Wij hanteren twee tarieven; voor particulieren is de prijs voor 6 vervolglessen € 47,50. Als uw werkgever de kosten betaalt dan is de prijs voor deze 6 lessen € 77,25. Op het moment dat u de lessen volgt bij ons, wordt u automatisch lid van de vereniging.

Vergoeding

Mogelijk vergoedt de zorgverzekeraar kosten voor de opleiding.
Kijk ook eens op de site www.ehbo.nl waar u alles kunt nalezen, ook de richtlijnen volgens het Oranje Kruis.

Inschrijven

Ga naar het inschrijfformulier

Namens het bestuur: Guido, Tini, Nettie en Marion

лобановский александр харьковвакансии seoprodvijenie.xyzраскруткасайтанедорогоmajor russian cities mapГамлет Тунян