Nieuws

Met ingang van het nieuwe jaar 2022 gaan wij onze lessen ergens anders geven en wel in de aula van de basisschool Het Kristal, Henri Dunantlaan 90, 2286 GE  RIJSWIJK. De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt.

___________________________________________________________________________

De eerstvolgende opleiding voor Reanimatie/AED bediener staat gepland op woensdag 9 maart 2022

__________________________________________________________________________________________________

Op 29 september 2021 geven we weer een opleiding voor Reanimatie/AED bediener. Deze avond zit al vol, maar zodra we weer nieuwe aanmeldingen krijgen plannen we de volgende avond. Opgeven kan altijd via het inschrijfformulier.

______________________________________________________________________________________________________

Helaas moeten we in herhaling treden en gaan de lessen van maart 2021 ook niet door. Een nieuwsbrief met meer informatie volgt spoedig.

__________________________________________________________________________________________________

Zoals in de nieuwsbrief van 20 december 2020 al vermeld is, zullen de lessen van januari 2021 niet doorgaan. We hopen om voor de zomer van 2021 nog lessen te kunnen geven. We houden de leden op de hoogte via e-mails en de nieuwsbrieven.

______________________________________________________________________________________________

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond, ziet het bestuur zich genoodzaakt om de reanimatielessen van 14 en 22 oktober 2020 op te schorten. De leden die op deze avonden les zouden hebben zijn reeds per e-mail geïnformeerd.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

De uitnodigingen voor het nieuwe seizoen 2020-2021 zijn deze week per mail verstuurd naar de leden. Ondanks de vreemde omstandigheden doet het bestuur er alles aan om er een mooi seizoen van te maken.

____________________________________________________________________________________________________

Ook de inhaalles op 15 april 2020 gaat helaas niet door. Afgelopen woensdag hebben alle leden een e-mail van het bestuur ontvangen met het standpunt en hoe nu verder.

____________________________________________________________________________________________________

In verband met het Coronavirus heeft het bestuur besloten om de EHaK les van 25 maart 2020 niet door te laten gaan.

Of de inhaalles van 15 april 2020 doorgaat laten we zo snel mogelijk weten.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Waarschijnlijk hebben jullie in het AD het artikel over Ingrid van der Meer gelezen. Zij heeft in juni 2018 de diagnose ALS gekregen.

Inmiddels hebben we gehoord dat Ingrid in november 2019 is overleden. Wij wensen haar nabestaanden veel sterkte met dit verlies.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

We hebben tegenwoordig een Twitter account. Onze twitternaam is EhboRijswijk. Zit je niet op Twitter maar ben je wel nieuwsgierig dan kun je via deze link https://twitter.com/EhboRijswijk onze Twitterfeed bekijken. ___________________________________________________________________________________________

violanaзимняя обувь для рыбалкикрептовалютагель пудра для ногтей купитьсамый продаваемый товар в украинеодежда из китая интернет магазин